Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"Wei, Guanmian"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 12, Pp 59-67 (2024)
In order to enhance the flavor and texture of sourdough steamed bread, this study analyzed the growth, fermentation and aroma production characteristics of Saccharomyces cerevisiae XTC-y11 and XTC-m13, Cyberlindnera jadinii HSO-y3, which had been iso
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/96eea3e1ae7d45ea85a6a5626e20d664
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 November 2024 457
Publikováno v:
In Food Research International April 2023 166
Publikováno v:
In Food Research International January 2023 163
Publikováno v:
In Food Bioscience February 2020 33
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.