Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Weegels, Peter L."'
Autor:
de Graaf, Marlijne C G, Lawton, Clare L, Croden, Fiona, Smolinska, Agnieszka, Winkens, Bjorn, Hesselink, Martine A M, van Rooy, Gonny, Weegels, Peter L, Shewry, Peter R, Mooney, Peter D, Houghton, Lesley A, Witteman, Ben J M, Keszthelyi, Daniel, Brouns, Fred J P H, Dye, Louise †, Jonkers, Daisy M A E †, *
Publikováno v:
In The Lancet Gastroenterology & Hepatology February 2024 9(2):110-123
Publikováno v:
Frontiers in Allergy; 2023, p1-10, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aalberts, Julianne S., Weegels, Peter L., van der Hezjden, Lidwien, Borst, Maria H., Burema, Jan, Hautvast, Joseph G. A. J., Kouwenhoven, Tjalko
Publikováno v:
American Journal of Clinical Nutrition; Jul1988, Vol. 48 Issue 1, p131-138, 8p
Publikováno v:
Cereal Chemistry; July 2003, Vol. 80 Issue: 4 p378-382, 5p
Publikováno v:
Zeitschrift für Lebensmitteluntersuchung und -Forschung A; April 1992, Vol. 194 Issue: 4 p337-343, 7p
Autor:
Weegels, Peter L., Groeneweg, Frans, Esselink, Eddy, Smit, Robert, Brown, Rupert, Ferdinando, Dudley
Publikováno v:
Cereal Chemistry; July 2003, Vol. 80 Issue: 4 p424-426, 3p
Autor:
Raija-Liisa Heiniö, Johanna Buchert, Anu Kaukovirta-Norja, Olavi Myllymäki, Kati Katina, Pekka Lehtinen, Emilia Nordlund, Kaisa Poutanen
Publikováno v:
VTT Technical Research Centre of Finland-PURE
Heiniö, R-L, Buchert, J, Kaukovirta-Norja, A, Myllymäki, O, Katina, K, Lehtinen, P, Selinheimo, E & Poutanen, K 2008, (Bio)processing as tool to tailor cereal flavour . in P L Weegels (ed.), Consumer Driven Cereal Innovation : Where Science Meets Industry . AACC International, St. Paul, Minn., pp. 21-23, 1st Cereals &Europe Spring Meeting, Montpellier, France, 2/05/07 .
Heiniö, R-L, Buchert, J, Kaukovirta-Norja, A, Myllymäki, O, Katina, K, Lehtinen, P, Selinheimo, E & Poutanen, K 2008, (Bio)processing as tool to tailor cereal flavour . in P L Weegels (ed.), Consumer Driven Cereal Innovation : Where Science Meets Industry . AACC International, St. Paul, Minn., pp. 21-23, 1st Cereals &Europe Spring Meeting, Montpellier, France, 2/05/07 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::648f5d594ec2518ef99c8109563117ea
https://cris.vtt.fi/en/publications/69809dcc-e225-496c-b804-b46f4119f496
https://cris.vtt.fi/en/publications/69809dcc-e225-496c-b804-b46f4119f496