Zobrazeno 1 - 10
of 2 740
pro vyhledávání: '"Waxy wheat"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ping Zhang, Jun-na Liu, Han-xue Li, Yi Ma, Zhi-en Pu, Li Li, Liu-bin Huang, Shan Zhang, Xu-qin Wang, Guo-fei Jiang, Ling-yuan Zhang, Yu-tao Bai, Peng Qin
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 24, Iss , Pp 101864- (2024)
Chinese baijiu is highly regarded for its unique flavor, and a variety of crops can be utilized as raw materials in its production. Waxy crops are essential ingredients in the brewing of high-quality baijiu; however, there is currently no comprehensi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9512843f6de04580932283ca8ba3cbfe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 32, Iss 2, Pp 100-105 (2024)
Waxy wheat is the new variety for special purposes first proposed by Ministry of Agriculture and Rural Affairs of the People’s Republic of China in 2017. In order to better understand the characteristics of waxy wheat, we have studied the grain and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d421212adfb14c74b4f1ddef65e7230e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 22, Pp 322-329 (2023)
The overall quality differences among different waxy wheat varieties was studied. Totally 17 waxy wheat varieties approved in China in the past decade and common wheat (hard, mixed and soft) were analyzed for hardness index, dough rheological propert
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6a61099915b040f6adcbff151276f1ac
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Liu, Xin1,2 (AUTHOR) 19515797879@163.com, Zhou, Dongdong1,3 (AUTHOR) 18762550988@163.com, Dai, Cunhu1,2 (AUTHOR) dai457600@163.com, Zhu, Yangyang1,2 (AUTHOR) 19851384855@163.com, Zhu, Min1,2 (AUTHOR) minzhu@yzu.edu.cn, Ding, Jinfeng1,2 (AUTHOR) jfdin@yzu.edu.cn, Zhu, Xinkai1,2 (AUTHOR) xkzhu@yzu.edu.cn, Zhou, Guisheng1,4 (AUTHOR) gszhou@yzu.edu.cn, Guo, Wenshan1,2 (AUTHOR) guows@yzu.edu.cn, Li, Chunyan1,2 (AUTHOR) licy@yzu.edu.cn
Publikováno v:
Agronomy. Aug2023, Vol. 13 Issue 8, p2067. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.