Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"Waturangi, Diana E"'
Autor:
Priliani, Lidwina, Prado, Elizabeth L, Restuadi, Restuadi, Waturangi, Diana E, Shankar, Anuraj H *, Malik, Safarina G *
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition August 2019 149(8):1309-1316
Publikováno v:
BMC Research Notes; 3/3/2022, Vol. 15 Issue 1, p1-9, 9p
Publikováno v:
Gut Pathogens, Vol 4, Iss 1, p 2 (2012)
Abstract Background Vibrio cholerae is the causative organism of waterborne disease, cholera. V. cholerae has caused many epidemics and pandemics of cholera for many years. In this study, V. cholerae recovered from edible ice were investigated for th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/af4387e5b4824f51807726daa88b2419
Publikováno v:
BMC Research Notes, Vol 12, Iss 1, Pp 1-1 (2019)
BMC Research Notes
BMC Research Notes
The presence of Salmonella enterica serovar Typhimurium becomes a concern in relation to the safety of drinking water and ice. We detected and enumerated the bacteria from ice and beverages collected from several areas in Jakarta. Most Probable Numbe
Autor:
Waturangi, Diana E.1 Diana.Waturangi@atmajaya.ac.id, Hudiono, Fredy1 fredyhudiono@hotmail.com, Aliwarga, Edita1 editaaliwarga@gmail.com
Publikováno v:
BMC Research Notes. 5/2/2019, Vol. 12 Issue 1, pN.PAG-N.PAG. 1p. 1 Diagram, 3 Charts.
Autor:
Waturangi, Diana E.1 Diana.Waturangi@atmajaya.ac.id, Wiratama, Eko1 Eko.wiratama@gmail.com, Theresia, Audora Sabatini1 Audora.tere@yahoo.com
Publikováno v:
BMC Research Notes. 2/19/2019, Vol. 12 Issue 1, pN.PAG-N.PAG. 1p. 1 Diagram, 2 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pusparini, Novi1,2 no3fee@yahoo.com, Waturangi, Diana E.1 diana.waturangi@atmajaya.co.id, Usia, Tepy3 tepyu@hotmail.com, Nikastri, Eva2 nikastrie@yahoo.com
Publikováno v:
BMC Research Notes. 9/10/2018, Vol. 11 Issue 1, pN.PAG-N.PAG. 1p. 1 Black and White Photograph, 2 Diagrams.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Protection; April 2012, Vol. 75 Issue: 4 p651-659, 9p