Zobrazeno 1 - 10
of 64
pro vyhledávání: '"Wattanachant, S."'
Publikováno v:
Songklanakarin Journal of Science and Technology (SJST), Vol 29, Iss 6, Pp 1619-1632 (2007)
The effects of spices on chemical, physical and microbiological quality of ready-to-cook Thai indigenous chicken meat were investigated during storage at 4oC for 15 days. The spices used with marinade ingredient (soya sauce, oyster sauce, sugar and s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/956564f9ca0c489e93897698a31524de
Publikováno v:
Songklanakarin Journal of Science and Technology (SJST), Vol 29, Iss 2, Pp 321-337 (2007)
The objective of this study was to obtain basic knowledge regarding carcass characteristics, physical property and chemical composition of the muscle meat of Naked-Neck and indigenous chickens reared underthe backyard production systems. Ninety heads
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7e46e077db164bddbc01ae0dcdfbf236
Autor:
Kaewthong, P., Wattanachant, S.
Publikováno v:
In Poultry Science 1 February 2018 97(2):701-708
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Tropical Animal Science Journal. Apr2019, Vol. 42 Issue 1, p59-67. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Media Peternakan. Aug2017, Vol. 40 Issue 2, p128-135. 8p.
Publikováno v:
In Poultry Science 1 February 2005 84(2):328-336