Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Watson, Nerylee"'
Autor:
Watson, Nerylee A. a, ⁎, Dyer, Kathryn A. a, Buckley, Jonathan D. a, Brinkworth, Grant D. b, Coates, Alison M. a, Parfitt, Gaynor a, Howe, Peter R.C. c, d, Noakes, Manny b, Murphy, Karen J. a
Publikováno v:
In Nutrition Research September 2018 57:56-66
Autor:
Watson, Nerylee Ann a, Dyer, Kathryn Ann a, Buckley, Jonathan David a, Brinkworth, Grant David b, Coates, Alison Mary a, Parfitt, Gaynor a, Howe, Peter Ranald Charles c, Noakes, Manny b, Dye, Louise d, Chadwick, Helen d, Murphy, Karen Joy a, ⁎
Publikováno v:
In Contemporary Clinical Trials November 2015 45 Part B:217-225
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Peter R. C. Howe, Nerylee Watson, Kathryn A. Dyer, Karen J. Murphy, Jonathan D. Buckley, Gaynor Parfitt, Grant D. Brinkworth, Manny Noakes, L. Dye, H.K. Chadwick, Alison M. Coates
Publikováno v:
Contemporary Clinical Trials. 45:217-225
Background: Hypocaloric low-fat diets, high in protein with moderate carbohydrate (HP) can enhance weight loss, improve glycaemic control and improve cardiometabolic health risk factors in type 2 diabetes mellitus (T2DM). However, it is unclear wheth
Autor:
Alison M. Coates, Peter R. C. Howe, Gaynor Parfitt, Manny Noakes, Karen J. Murphy, Kathryn A. Dyer, Grant D. Brinkworth, Nerylee Watson, Jonathan D. Buckley
Food cravings are common in type 2 diabetes (T2D). Higher-protein diets are effective in improving satiety but their effect on cravings is unclear. It was hypothesized that a high protein (HP) diet would provide greater reductions in cravings than an
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::50048a2b02cd6a5866850b6ed0802d3d
https://hdl.handle.net/11541.2/133056
https://hdl.handle.net/11541.2/133056