Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"Watier, D"'
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2000 55(1):53-61
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology. Jan97, Vol. 18 Issue 1, p26. 4p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The Journal of applied bacteriology
The Journal of applied bacteriology, Blackwell Science Ltd., 1995, 78 (2), pp.164-168
The Journal of applied bacteriology, Blackwell Science Ltd., 1995, 78 (2), pp.164-168
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::78b29448d60eeb0fd3487517dda6332c
https://hal.inrae.fr/hal-02713527
https://hal.inrae.fr/hal-02713527
Publikováno v:
Sciences des Aliments
Sciences des Aliments, Lavoisier Abonnements, 1993, 13, pp.297-304
Sciences des Aliments, Lavoisier Abonnements, 1993, 13, pp.297-304
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a71d80bd05e4ce245acba69454687940
https://hal.inrae.fr/hal-02713530
https://hal.inrae.fr/hal-02713530
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Microbiology; June 1997, Vol. 14 Issue: 3 p265-272, 8p