Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Waterman KM"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bowman LS; Department of Food Science and Technology, Virginia Tech, Blacksburg, Virginia 24051, USA., Waterman KM; Department of Food Science and Technology, Virginia Tech, Blacksburg, Virginia 24051, USA., Williams RC; Department of Food Science and Technology, Virginia Tech, Blacksburg, Virginia 24051, USA., Ponder MA; Department of Food Science and Technology, Virginia Tech, Blacksburg, Virginia 24051, USA. mponder@vt.edu.
Publikováno v:
Journal of food protection [J Food Prot] 2015 Jul; Vol. 78 (7), pp. 1259-65.