Zobrazeno 1 - 10
of 196
pro vyhledávání: '"Waterhouse GIN"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wang X; Key Laboratory of Food Processing Technology and Quality Control in Shandong Province, College of Food Science and Engineering, Shandong Agricultural University, Tai'an 271018, People's Republic of China., Chen C; Key Laboratory of Food Processing Technology and Quality Control in Shandong Province, College of Food Science and Engineering, Shandong Agricultural University, Tai'an 271018, People's Republic of China., Waterhouse GIN; School of Chemical Sciences, The University of Auckland, Auckland 1142, New Zealand., Qiao X; Key Laboratory of Food Processing Technology and Quality Control in Shandong Province, College of Food Science and Engineering, Shandong Agricultural University, Tai'an 271018, People's Republic of China., Sun Y; Key Laboratory of Food Processing Technology and Quality Control in Shandong Province, College of Food Science and Engineering, Shandong Agricultural University, Tai'an 271018, People's Republic of China., Xu Z; Key Laboratory of Food Processing Technology and Quality Control in Shandong Province, College of Food Science and Engineering, Shandong Agricultural University, Tai'an 271018, People's Republic of China. Electronic address: zhixiangxu@sina.com.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2024 Sep 30; Vol. 453, pp. 139665. Date of Electronic Publication: 2024 May 15.
Autor:
Wang B; College of Chemistry, Pingyuan Laboratory, Zhengzhou University, Zhengzhou 450000, China., Waterhouse GIN; School of Chemical Sciences, The University of Auckland, Auckland 1142, New Zealand., Yang B; State Key Laboratory of Supramolecular Structure and Materials, no. 2699 Qianjin Street, Chaoyang District, 130000 Changchun, China., Lu S; College of Chemistry, Pingyuan Laboratory, Zhengzhou University, Zhengzhou 450000, China.
Publikováno v:
Accounts of chemical research [Acc Chem Res] 2024 Sep 19. Date of Electronic Publication: 2024 Sep 19.