Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Watad, Shimaa H."'
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology September 2023 179
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abdelhamid, Moustafa Salaheldin1 (AUTHOR) moustafash@zu.edu.eg, Sherif, Mohamed Hassan2 (AUTHOR), Abaza, Hazem R.1 (AUTHOR), El‐Maghraby, Lamiaa M. M.3 (AUTHOR), Watad, Shimaa H.1 (AUTHOR), Awad, Ahmed E.3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Mar2024, Vol. 12 Issue 3, p1940-1954. 15p.
Autor:
Abdelhamid MS; Biochemistry Department, Faculty of Science Zagazig University Zagazig Egypt., Sherif MH; Chemistry Department, Faculty of Science Zagazig University Zagazig Egypt., Abaza HR; Biochemistry Department, Faculty of Science Zagazig University Zagazig Egypt., El-Maghraby LMM; Agricultural Biochemistry Department, Faculty of Agriculture Zagazig University Zagazig Egypt., Watad SH; Biochemistry Department, Faculty of Science Zagazig University Zagazig Egypt., Awad AE; Agricultural Biochemistry Department, Faculty of Agriculture Zagazig University Zagazig Egypt.
Publikováno v:
Food science & nutrition [Food Sci Nutr] 2023 Dec 26; Vol. 12 (3), pp. 1940-1954. Date of Electronic Publication: 2023 Dec 26 (Print Publication: 2024).