Zobrazeno 1 - 10
of 77
pro vyhledávání: '"Waste revalorization"'
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 26 (2023)
Abstract Agricultural by-products are relevant sources of valuable bioactive compounds, such as fiber, which its regular ingestion is associated with health benefits. This study evaluated the chemical, microbiological, and sensory properties of ice c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/10d9453c40b74a12b0b247f4dcd56746
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
María del Carmen Razola-Díaz, María José Aznar-Ramos, Eduardo Jesús Guerra-Hernández, Belén García-Villanova, Ana María Gómez-Caravaca, Vito Verardo
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 23, p 3809 (2022)
Apple pomace is the main by-product from apple processing in the juice industry and is considered a source of polyphenols with several health bioactivities. Thus, this research focuses on the establishment of the ultrasound-assisted extraction of tot
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4ea63bfe32544dbab8f8a56d2519be4c
Autor:
Francisca Hernández, Juan José Martínez-Nicolás, Pablo Melgarejo, Dámaris Núñez-Gómez, Vicente Lidón, Rafael Martínez-Font, Pilar Legua
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 19, p 3053 (2022)
The increase in maritime trade and its global economic importance have forced port management actors to carry out the periodic dredging of their sediments to maintain an adequate depth for the passage of large ships to maintain their operation and co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2b9eb21c7f0a4b6f97097eb26e157cba
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 12, Iss 14, p 6956 (2022)
Cellulose nanofiber is the world’s most advanced biomass material. Most importantly, it is biodegradable. In this work, nanofibers were obtained from pineapple leaves, a large solid waste in Colombia, using a combined extraction method (chemical pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/631d7206e60648d4a1d98179b420189d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agriculture, Vol 12, Iss 1, p 117 (2022)
Colombia is the world’s largest producer of fique fibers (Furcraea bedinghausii), with a net production of 30,000 tons per year. This work proposes to revalue waste from the Colombian fique agroindustry. For this purpose, cellulose nanofibers were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/94d6f528b57741a8a07b1ce9bbd8298e
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Volume: 26, Article number: e2022148, Published: 21 JUL 2023
Agricultural by-products are relevant sources of valuable bioactive compounds, such as fiber, which its regular ingestion is associated with health benefits. This study evaluated the chemical, microbiological, and sensory properties of ice cream usin
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::79ae39464ee6b357f1599a55bc554961
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1981-67232023000100421&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1981-67232023000100421&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.