Zobrazeno 1 - 10
of 483
pro vyhledávání: '"Warmed-over flavor"'
Autor:
Jiahao LI, Yaoying ZENG, Yubo XIONG, Jiehai SHE, Zhuojun YU, Hangyu GUO, Wen XIONG, Lin GONG, Wenhua ZHOU
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 21, Pp 234-245 (2024)
In order to study the key flavor characteristics and the influence of oxidation degree of oil on warmed-over flavor of pre-prepared steamed pork with preserved vegetable. The volatile flavor compounds and taste indexes of different brands of pre-prep
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/de29cfc7a47648dca716cf9ba3b732f5
Autor:
Junmei Liu, Siyang Deng, Jingfan Wang, Feng Huang, Dong Han, Ying Xu, Ping Yang, Chunhui Zhang, Christophe Blecker
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 23, Iss , Pp 101654- (2024)
The key odorants contributing to the warmed-over flavor (WOF) of reheated precooked stewed beef were characterized using a sensomics approach. Overall, 36 odorants were identified, and based on flavor dilution factors, odor activity values, aroma rec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/45634a33f78d4605b071e4829004565b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 12, Pp 62-72 (2023)
The present study was aimed to investigate the volatile flavor characteristics and changes on volatile flavors of key process points in the processing of soft canned braised pork balls in gravy, as well as verify the formation mechanism of Warmed-ove
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f10cf01c116245f5b5cd831f6fe17e00
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.