Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Waris ME"'
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 22, Iss 1, Pp 1935-1951 (2019)
Cooking meat at different temperatures resulted in loss of fluids and alterations in its textures. This work signifies the effect of different cooking temperatures on the volumetric changes and biophysical properties of breast meat blocks obtained fr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7b96efa7e27040c8ab09c972c52c947c
Publikováno v:
Journal of Food Quality, Vol 2021 (2021)
This study aimed to address the effects of frozen storage temperature and duration on the changes in physicochemical properties of beef myofibrillar protein. The beef was stored at −1, −6, −9, −12, and −18°C for 28, 84, 126, 168, and 168 d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9828352d1fef43bf8e6f317b5e5ef7b5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Quality, Vol 2018 (2018)
The effects of freezing temperature on the microstructure and moisture migration of beef were investigated, aiming to provide the potential theoretical basis for the beef storage. Drip loss, surface hydrophobicity, and secondary structure of myofibri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0d9d450bb3444e379099c4fdd9f3a923
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.