Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Wargent, Ed"'
Autor:
Cornick, Claire L., Strongitharm, Barbara H., Sassano, Gary, Rawlins, Christopher, Mayes, Andrew E., Joseph, Alison N., O'Dowd, Jacqueline, Stocker, Claire, Wargent, Ed, Cawthorne, Michael A., Brown, A. Louise, Arch, Jonathan R.S.
Publikováno v:
In The Journal of Nutritional Biochemistry 2009 20(10):806-815
Autor:
Pearce, Nigel J. *, Arch, Jonathan R.S., Clapham, John C., Coghlan, Matthew P., Corcoran, Stacey L., Lister, Carolyn A., Llano, Andrea, Moore, Gary B., Murphy, Gregory J., Smith, Stephen A., Taylor, Colleen M., Yates, John W., Morrison, Alastair D., Harper, Alexander J., Roxbee-Cox, Lynne, Abuin, Alejandro, Wargent, Ed, Holder, Julie C.
Publikováno v:
In Metabolism 2004 53(10):1322-1330
Autor:
Einerhand Alexandra WC, Wang Steven, O'Dowd Jacqueline, Brown Louise, Mayes Andrew E, Stocker Claire, Sennitt Matthew V, Wargent Ed, Mohede Inge, Arch Jonathan RS, Cawthorne Michael A
Publikováno v:
Lipids in Health and Disease, Vol 4, Iss 1, p 3 (2005)
Abstract Background Studies in rodents and some studies in humans have shown that conjugated linoleic acid (CLA), especially its trans-10, cis-12 isomer, reduces body fat content. However, some but not all studies in mice and humans (though none in r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e68839fdefbe40b8b38139cef4515249
Autor:
Wargent, Ed1 ed.wargent@buckingham.ac.uk, Sennitt, Matthew V.1 matthew.sennitt@buckingham.ac.uk, Stocker, Claire1 claire.stocker@buckingham.ac.uk, Mayes, Andrew E.2 Andrew.Mayes@Unilever.com, Brown, Louise2 louise.brown@unilever.com, O'Dowd, Jacqueline1 jacqueline.odowd@buckingham.ac.uk, Wang, Steven1 steven.wang@buckingham.ac.uk, Einerhand, Alexandra W. C.3 Sandra.Einerhand@croklaan.com, Mohede, Inge3 inge.mohede@unilever.com, Arch, Jonathan R. S.1 jon.arch@buckingham.ac.uk, Cawthorne, Michael A.1 mike.cawthorne@buckingham.ac.uk
Publikováno v:
Lipids in Health & Disease. 2005, Vol. 4, p3-14. 14p. 2 Charts, 7 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cornick, Claire L.1, Strongitharm, Barbara H.2, Sassano, Gary2, Rawlins, Christopher2, Mayes, Andrew E.2, Joseph, Alison N.2, O'Dowd, Jacqueline1, Stocker, Claire1, Wargent, Ed1, Cawthorne, Michael A.1, Brown, A. Louise2, Arch, Jonathan R.S.1 jon.arch@buckingham.ac.uk
Publikováno v:
Journal of Nutritional Biochemistry. Oct2009, Vol. 20 Issue 10, p806-815. 10p.