Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Ward, Shannon M."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ward, Shannon M.
Publikováno v:
In Language and Communication July 2016 49:19-35
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ward, Shannon M.
The antimicrobial properties of gaseous horseradish distillate, composed of ca. 90% allyl isothiocyanate (AIT) and 10% $\beta$-phenethyl isothiocyanate ($\beta$-PEIT), were evaluated in agar and roast beef model systems. Growth of Listeria monocytoge
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/1993/1370
Autor:
Ward, Shannon M.
The antimicrobial properties of gaseous horseradish distillate, composed of ca. 90% allyl isothiocyanate (AIT) and 10% $\beta$-phenethyl isothiocyanate ($\beta$-PEIT), were evaluated in agar and roast beef model systems. Growth of Listeria monocytoge
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/1993/1370
Autor:
Ward, Shannon M.
The antimicrobial properties of gaseous horseradish distillate, composed of ca. 90% allyl isothiocyanate (AIT) and 10% $\beta$-phenethyl isothiocyanate ($\beta$-PEIT), were evaluated in agar and roast beef model systems. Growth of Listeria monocytoge
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/1993/1370
Publikováno v:
In Food Research International 1998 31(1):19-26
Autor:
Shankar, Shalini
Publikováno v:
American Anthropologist; Jun2017, Vol. 119 Issue 2, p319-332, 14p