Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Wantling, E."'
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids 2009 23(7):1984-1992
Autor:
Cochrane, S.A., Salt, L.J., Wantling, E., Rogers, A., Coutts, J., Ballmer-Weber, B.K., Fritsche, P., Fernandez-Rivas, M., Reig, I., Knulst, A., Le, T.M., Asero, R., Beyer, K., Golding, M., Crevel, R. van, Mills, E.N., Mackie, A.R.
Publikováno v:
Allergy, 67, 107-13
Allergy, 67, 1, pp. 107-13
Allergy, 67, 1, pp. 107-13
Item does not contain fulltext BACKGROUND: Double-blind placebo-controlled food challenge (DBPCFC) is the gold standard for diagnosing food allergy. Standardized materials and protocols are essential for comparing DBPCFC results for multicentre studi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.