Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Wangler, Julia"'
Publikováno v:
In Powder Technology October 2019 355:461-473
Autor:
Wangler, Julia, Kohlus, Reinhard
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids September 2018 82:500-509
Heterologous expression and pro-peptide supported refolding of the high specific endopeptidase Lys-C
Autor:
Stressler, Timo, Eisele, Thomas, Meyer, Susanne, Wangler, Julia, Hug, Thomas, Lutz-Wahl, Sabine, Fischer, Lutz
Publikováno v:
In Protein Expression and Purification February 2016 118:31-38
Autor:
Wangler, Julia1 jwangler@uni-hohenheim.de, Kohlus, Reinhard1
Publikováno v:
Chemical Engineering & Technology. Sep2017, Vol. 40 Issue 9, p1552-1560. 9p.
Autor:
Wangler, Julia
The rehydration behavior of food powders is of high importance in terms of powder processing and product quality. Rehydration of powders mainly depends on the physical powder characteristics particle size, porosity and wettability, the latter being e
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______611::6f0c2a451acae6a650b251d947337268
http://opus.uni-hohenheim.de/volltexte/2020/1717/
http://opus.uni-hohenheim.de/volltexte/2020/1717/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.