Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Wangkheirakpam, Sujata"'
Autor:
Wangkheirakpam Sujata, Warjeet Singh Laitonjam, Purnima Laishram, Nagarajan Sankaranarayanan, Anish Khan, Mohamed Hashem, Hassan Fouad
Publikováno v:
Results in Chemistry, Vol 9, Iss , Pp 101681- (2024)
This research can potentially impact the silver nanoparticle synthesis field significantly. The study describes the synthesis and tentative mechanism involved in silver nanoparticles with bioactives compounds 1, 2, 3, and 4 (cyclopentane derivative,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ff5bbe31b3f64d019f1007c5bfa3ac6c
Publikováno v:
Evidence Based Validation of Traditional Medicines ISBN: 9789811581267
Mushrooms degrade matter to produce metabolite for sustaining life. For degradation they produce enzymes and certain metabolites. Both the enzymes and the metabolites are of use for human. The metabolites have medicinal applications. The traditional
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::efd8f5838765d6cec1c829d991d447bc
https://doi.org/10.1007/978-981-15-8127-4_45
https://doi.org/10.1007/978-981-15-8127-4_45
Publikováno v:
Bulletin of environmental contamination and toxicology. 106(6)
The prophylactic use of neonicotinoids in paddy fields has raised concern due to its toxicity to ecological systems and human health. The present study evaluated the concentrations of neonicotinoids such as clothianidin, imidacloprid, thiamethoxam, a
Autor:
Sapu Changkija, Narayan Chandra Talukdar, Virendra Singh Rana, Wangkheirakpam Sujata, Bharat Gopalrao Somkuwar, Devi Datt Joshi
Publikováno v:
Innovative Food Science & Emerging Technologies. 42:130-137
Capsicum chinense fruits have a unique aroma, flavor, and pungency but are seasonal and localized. These fruits lose original aroma and flavor during the traditional preservation process. In the present report, a technology was developed for a stable
Autor:
Wangkheirakpam, Sujata
Publikováno v:
In Natural Products and Drug Discovery 2018:29-56
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The Natural Products Journal; 2020, Vol. 10 Issue: 5 p621-630, 10p
Autor:
Banerjee, Sugato, Basak, Souvik, Biswas, Tuhin K., Chaudhari, Anand K., Chen, Jihang, Chouhan, Kavi B.S., Das, Somenath, Dubey, Nawal K., Dutta, Anirban, Dwivedy, Abhishek K., Elachouri, Mostafa, Geetanjali, Ghosh, Nilanjan, Ghosh, Rituparna C., Gomes, Ciro M., Gunasekaran, Mahalakshmi, Gupta, Gaurav, Joshi, Dharmik, Kawagishi, Hirokazu, Ko, Kam M., Kumar, Sudhir, Kundu, Anindita, Kundu, Sukalyan K., Lall, Namrita, Leong, Pou K., Li, Rachel W., Lin, G. David, Loukas, Alex, Majumdar, Anuradha S., Mandal, Abhishek, Mandal, Vivekananda, Mandal, Subhash C., Maurya, Rakesh, Mukherjee, Dhrubojyoti, Naman, C. Benjamin, Namdeo, Ajay G., Otimenyin, Sunday O., Palit, Partha, Roy, Somdatta, Roychoudhury, Shubhadeep, Saha, Supradip, Sankaramourthy, Divya, Singh, Ram, Somani, Sahil J., Subramanian, Kavimani, Tandey, Roshni, Twilley, Danielle, Wangchuk, Phurpa, Wangkheirakpam, Sujata
Publikováno v:
In Natural Products and Drug Discovery 2018:xix-xxi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.