Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Wang Yueyu"'
Publikováno v:
SHS Web of Conferences, Vol 185, p 02009 (2024)
National cultural park is an innovative initiative for the protection and development of natural and cultural heritage resources in the new era, reflecting the core strategy of cultural heritage protection and development of representative cultural r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aa36a433597f4be7940aa2b239d33d2e
Augmenting LiDAR input with multiple previous frames provides richer semantic information and thus boosts performance in 3D object detection, However, crowded point clouds in multi-frames can hurt the precise position information due to the motion bl
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2305.15219
Publikováno v:
In Chaos, Solitons and Fractals: the interdisciplinary journal of Nonlinear Science, and Nonequilibrium and Complex Phenomena November 2024 188
Publikováno v:
In Superlattices and Microstructures February 2021 150
Autor:
Liu, Qizhou1 (AUTHOR), Wang, Yueyu1 (AUTHOR), Zhang, Lu1 (AUTHOR) zhanglu@glut.edu.cn, Qian, Kai1 (AUTHOR) qiankai@ntu.edu.sg, Li, Hongyu1 (AUTHOR), Lin, Yuhan1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Advances in Structural Engineering. Oct2022, Vol. 25 Issue 13, p2754-2771. 18p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Geng, Changqi, Huang, Yaqi, Li, Bin, Wang, Yueyu, Zhu, Longyi, Xu, Yuyan, Gao, Kejiao, Mu, Yao, Su, Yan, Deng, Shengyuan, Wan, Ying
Publikováno v:
Journal of Analysis & Testing; Mar2023, Vol. 7 Issue 1, p33-39, 7p
Autor:
WANG Yueyue, LIU Ying, JIANG Pengfei, FU Baoshang, QI Libo, WANG Limin, GE Jinghui, SHANG Shan
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 2, Pp 32-40 (2024)
In order to reduce the content of NaCl in shrimp surimi while improving its gelation properties, the effects of different levels of NaCl substitution with CaCl2 combined with sodium alginate (SA) on the protein structure and gelation properties of sh
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d090776408c646609e7bc8d965d91df5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.