Zobrazeno 1 - 10
of 80
pro vyhledávání: '"Wang Xuanlin"'
Autor:
Deng, Shunshu, Zhang, Shuang, Shen, Tong, Wang, Xuanlin, Gao, Zehua, Zhang, Wenchao, Dai, Kai, Wang, Jing, Liu, Changsheng
Publikováno v:
In Bioactive Materials December 2024 42:226-240
Autor:
Gao, Yuting, Zhang, Xueru, Wang, Xuanlin, Sun, Ruixin, Li, Yaran, Li, Jing, Quan, Wenqiang, Yao, Yiwen, Hou, Yanqiang, Li, Dong, Sun, Zujun
Publikováno v:
In Clinica Chimica Acta 15 August 2024 562
Publikováno v:
BMC Biotechnology, Vol 23, Iss 1, Pp 1-11 (2023)
Abstract γ-polyglutamic acid (γ-PGA) is a biomarker that can be directly obtained by microbial fermentation. Poly(amino acid) superabsorbent polymers (SAPs) were prepared with purified γ-PGA as raw material and ethylene glycol diglycidyl ether (EG
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/993f35fdae87440b9162374594b4c099
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Renewable Energy May 2022 191:71-83
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Li, Weijing, Wang, Xuanlin, He, Min, Wang, Chunyan, Qiao, Zhixin, Wang, Qingjun, Ren, Suping, Yu, Qun
Publikováno v:
In Medical Hypotheses December 2014 83(6):685-687
Publikováno v:
In Diagnostic Microbiology & Infectious Disease February 2025 111(2)
γ-polyglutamic acid (γ-PGA) is a biomarker that can be directly obtained by microbial fermentation, poly (amino acid) superabsorbent polymers (SAPs) were prepared with purified γPGA as raw material and ethylene glycol diglycidyl ether (EGDGE) as c
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::35fc37bf083756a1fc531075ff7ec066
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-1833499/v1
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-1833499/v1