Zobrazeno 1 - 10
of 217
pro vyhledávání: '"Wang Shunmin"'
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 68, Iss 3, Pp 195-205 (2018)
Tartary buckwheat (Fagopyrum tataricum) seeds were irradiated with microwaves at various power levels of 200, 400, 600 and 800 W for 10 or 30 s. The irradiated grains were germinated for 3, 5, and 7 days and harvested. The germination rate of the tar
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/58093d6eb6d94ca5a603d71283fbc980
Autor:
Wang, Shunmin1,2 (AUTHOR), Song, Haibo3 (AUTHOR), Xu, Ximing1 (AUTHOR), Ling, Shiyong4 (AUTHOR), Wang, Yuan1 (AUTHOR), Sun, Jingchuan1 (AUTHOR) sjchxc@foxmail.com, Shi, Jiangang1 (AUTHOR) changzhengspine@126.com
Publikováno v:
Orthopaedic Surgery. Jul2024, Vol. 16 Issue 7, p1571-1580. 10p.
Autor:
Wang, Shunmin, Shi, Jiangang
Publikováno v:
In World Neurosurgery July 2024 187:e598-e609
Publikováno v:
In World Neurosurgery June 2024 186:e639-e651
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science June 2024 36
Publikováno v:
In South African Journal of Botany February 2024 165:144-152
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2023 56
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.