Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"Wang Shuiquan"'
Autor:
Cui Shengli, Wang Shuiquan
Publikováno v:
Applied Mathematics and Nonlinear Sciences, Vol 9, Iss 1 (2024)
By analyzing the theory of the origin of Hakka sports culture, the characteristics of Hakka sports culture are summarized. Based on the principle of evaluation index system construction, the evaluation indexes of Hakka sports culture are initially fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2be602a50c754ef7ba5c44354a6e0de7
Autor:
Chen Ruikai, Wang Shuiquan
Publikováno v:
Applied Mathematics and Nonlinear Sciences, Vol 9, Iss 1 (2024)
There exists an important connection between the development of the sports economy and the development of spatial characteristics, but the current development of spatial characteristics of sports economic linkages suffers from the lack of identificat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/01e7c32e47054b94a4cbb0d61d0b975f
Autor:
Shi, Wenjie, Aierken, Gulixian, Wang, Shuiquan, Abuduwali, Nueraihemaiti, Xia, Yudong, Rezhake, Reyazuli, Zhao, Shuwen, Zhou, Mingbin, Jianabuli, Sheng, Weibin, Rexiti, Paerhati
Publikováno v:
In Journal of Clinical Neuroscience March 2021 85:41-48
Autor:
Wang, Shuiquan1, Aikeremu, Dilimulati2, Kahaer, Alafate3, Maimaiti, Abulikemu3, Xiao, Yang3, Tuoheti, Abudusalamu3, Zhang, Rui3, Maimaiti, Xieraili3, Guo, Hailong3 guohailong@tom.com, Rexiti, Paerhati3 parhart@vip.sina.com
Publikováno v:
Journal of Orthopaedic Surgery & Research. 7/18/2023, Vol. 18 Issue 1, p1-9. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bao, Yan, Zhang, Yanchao, Zhang, Yong, Liu, Yong, Wang, Shuiquan, Dong, Ximei, Wang, Yanyan, Zhang, Heping
Publikováno v:
In Food Control 2010 21(5):695-701
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
WANG Shuiquan
Publikováno v:
Journal of Shanghai Physical Education Institute / Shanghai Tiyu Xueyuan Xuebao; 2022, Vol. 46 Issue 7, p08-18, 11p