Zobrazeno 1 - 10
of 77
pro vyhledávání: '"Wang Hsueh Fang"'
Autor:
Wang, Hsueh-Fang, Liu, Wen-Chun, Zailani, Halliru, Yang, Cheng-Chia, Chen, Ting-Bin, Chang, Ching-Mao, Tsai, I-Ju, Yang, Chun-Pai, Su, Kuan-Pin
Publikováno v:
In Brain Behavior and Immunity May 2024 118:459-467
Autor:
Lim, Paik Seong, Wang, Hsueh Fang, Lee, Mei Chen, Chiu, Li-Shu, Wu, Ming-Ying, Chang, Wui-Chen, Wu, Tsai Kun
Publikováno v:
In Journal of Renal Nutrition March 2021 31(2):189-198
Autor:
Wang Hsueh Fang, 王雪芳
97
This work is to compare the performances of applying information technology to instruct students to measure the area between class group and individual teaching. We use mathematical teaching materials to help students understanding the area e
This work is to compare the performances of applying information technology to instruct students to measure the area between class group and individual teaching. We use mathematical teaching materials to help students understanding the area e
Externí odkaz:
http://ndltd.ncl.edu.tw/handle/91693908185197942447
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cherng, Shur-Hueih, Huang, Chih-Yang, Kuo, Wei-Wen, Lai, Shue-Er, Tseng, Chien-Yu, Lin, Yueh-Min, Tsai, Fuu-Jen, Wang, Hsueh-Fang
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology March 2014 65:90-96
GABA tea ameliorates cerebral cortex apoptosis and autophagy in streptozotocin-induced diabetic rats
Autor:
Huang, Chih-Yang, Kuo, Wei-Wen, Wang, Hsueh-Fang, Lin, Cheng-Jyh, Lin, Yueh-Min, Chen, Jia-Long, Kuo, Chia-Hua, Chen, Ping-Kun, Lin, Jing-Ying
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods January 2014 6:534-544
Autor:
Lee, Shin-Da, Kuo, Wei-Wen, Ho, Ying-Jui, Lin, Ann-Chi, Tsai, Chang-Hai, Wang, Hsueh-Fang, Kuo, Chia-Hua, Yang, Ai-Lun, Huang, Chih-Yang, Hwang, Jin-Ming
Publikováno v:
In Maturitas 2008 61(3):268-277
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 2006 96(4):648-653
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.