Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"Wang Genfa"'
Autor:
Qiao, Dongling, Zhang, Yuyan, Lin, Lisong, Li, Kexin, Zhu, Fan, Wang, Genfa, Xi, Gaolei, Jiang, Fatang, Zhang, Binjia, Xie, Fengwei
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids May 2024 150
Autor:
Guo, Yabin, Fang, Ruolan, Wu, Zhuoting, Xi, Gaolei, Qiao, Dongling, Wang, Genfa, Cui, Ting, Zhang, Liang, Zhao, Siming, Zhang, Binjia
Publikováno v:
In Food Research International March 2024 180
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jin, Hualiang, Luo, Qingli, Zheng, Yijie, Nurahmat, Muhammat, Wu, JinFeng, Li, Bei, Lv, YuBao, Wang, Genfa, Duan, Xiaohong, Dong, JingCheng
Publikováno v:
In International Immunopharmacology January 2013 15(1):42-49
Publikováno v:
Journal of Light Industry; Apr2022, Vol. 37 Issue 2, p59-64, 6p
Autor:
Wang, Genfa1,2, Liu, Baojun1,2, Cao, Yuxue1,2, Du, Yijie1,2, Zhang, Hongying1,2, Luo, Qingli1,2, Li, Bei1,2, Wu, Jinfeng1,2, Lv, Yubao1,2, Sun, Jing1,2, Jin, Hualiang1,2, Wei, Kai1,2, Zhao, Zhengxiao1,2, Kong, Lingwen1,2, Zhou, Xianmei3, Miao, Qing4, Wang, Gang5, Zhou, Qingwei6, Dong, Jingcheng1,2 jcdong2004@126.com
Publikováno v:
PLoS ONE. Aug2014, Vol. 9 Issue 8, p1-12. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhan Zhang, Xuepeng Yang, Ye Jianbin, Liu Xiangzhen, Yan Ji, Hao Hui, Ma Yuping, Ke Ma, Duo-Bin Mao, Wang Genfa, Yang Zongcan, Zhou Hao
Publikováno v:
Applied microbiology and biotechnology. 101(10)
Before being subjected to the aging process, raw tobacco leaves (TLs) must be threshed and redried. We propose that threshing and redrying affect the bacterial communities that inhabit the TL surface, thereby influencing the aging process. However, t