Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Wang, Xuanpei"'
Autor:
YANG Qing, SHANG Jieli, ZENG Haolong, WANG Xuanpei, CHEN Yijie, LIU Xin, GONG Zhiyong, XU Lin
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 11, Pp 61-67 (2024)
The present study aimed to investigate the effect of covalent coupling with the dietary polyphenol rosmarinic acid (RA) on the structure and properties of β-lactoglobulin (β-LG). β-LG-RA complexes were prepared using the free radical and alkaline
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/09b66d2875c5428eacba1a265f2925fa
Autor:
Wang, Xuanpei, Zeng, Hao-Long, Shang, Jieli, Chen, Yijie, Xu, Lin, Wu, Jine, Gong, Zhiyong, Liu, Xin, Yang, Qing
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids January 2025 158
Effect of rosmarinic acid covalent conjugation on the structure and allergenic capacity of ovalbumin
Autor:
Shang, Jieli, Zeng, Hao-Long, Jia, Binmei, Wang, Xuanpei, Xu, Lin, Liu, Xin, Fang, Min, Gong, Zhiyong, Yang, Qing
Publikováno v:
In LWT 1 April 2024 197
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin Kexue/ Food Science; 2024, Vol. 45 Issue 11, p61-67, 7p