Zobrazeno 1 - 10
of 83
pro vyhledávání: '"Wang, Shishuai"'
Quantitative MRI (qMRI) offers significant advantages over weighted images by providing objective parameters related to tissue properties. Deep learning-based methods have demonstrated effectiveness in estimating quantitative maps from series of weig
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2407.16477
Autor:
GUO Xiaopeng, ZHANG Xiao, XING Hao, WANG Shishuai, YAO Yong, WEI junji, MA Wenbin, WANG Yu, GAO Jun
Publikováno v:
Xiehe Yixue Zazhi, Vol 14, Iss 5, Pp 1106-1110 (2023)
Microsurgical technique is essential for neurosurgeons, which demands good hand-eye coordination and fine motor skills. It is therefore necessary to provide systematic microsurgical training for young doctors with limited clinical experience. However
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7d53d11362f646059682260fe8b8d11f
Autor:
Guo, Xiaohan, Wu, Di, Zhou, Bin, Chen, Ze, Li, Bojia, Wang, Shishuai, Pei, Yaqiong, Li, Bin, Liang, Hongshan
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids December 2021 121
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2021 113
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids November 2020 108
Publikováno v:
In Food Research International February 2020 128
Autor:
He, Yun, Wang, Shishuai, Li, Jing, Liang, Hongshan, Wei, Xianlin, Peng, Dengfeng, Jiang, Zhengqiang, Li, Bin
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids September 2019 94:451-458
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.