Zobrazeno 1 - 10
of 73
pro vyhledávání: '"Wang, Longqiong"'
Autor:
Jing, Jinzhong, Wang, Jiayi, Xiang, Xiaoyu, Yin, Shenggang, Tang, Jiayong, Wang, Longqiong, Jia, Gang, Liu, Guangmang, Chen, Xiaoling, Tian, Gang, Cai, Jingyi, Kang, Bo, Che, Lianqiang, Zhao, Hua
Publikováno v:
In Animal Nutrition March 2024 16:363-375
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 10, Pp 324-331 (2023)
In this study, the composition and content of vitamin D and its esters in 108 human milk samples from different lactation stages (colostrum on days 0–7, transition milk on days 8–15 , and mature milk after day 16) were analyzed by ultra-high perf
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/37a8cdf2e57a452fbe015c35fcf16f57
Autor:
Jing, Jinzhong, Zeng, Huijin, Shao, Quanjun, Tang, Jiayong, Wang, Longqiong, Jia, Gang, Liu, Guangmang, Chen, Xiaoling, Tian, Gang, Cai, Jingyi, Kang, Bo, Che, Lianqiang, Zhao, Hua
Publikováno v:
In Redox Biology November 2023 67
Autor:
Jing, Jinzhong, Xiang, Xiaoyu, Tang, Jiayong, Wang, Longqiong, Jia, Gang, Liu, Guangmang, Chen, Xiaoling, Tian, Gang, Cai, Jingyi, Kang, Bo, Zhao, Hua
Publikováno v:
Biological Trace Element Research; Jul2024, Vol. 202 Issue 7, p3107-3118, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jing, Jinzhong, He, Ying, Liu, Yan, Tang, Jiayong, Wang, Longqiong, Jia, Gang, Liu, Guangmang, Chen, Xiaoling, Tian, Gang, Cai, Jingyi, Che, Lianqiang, Kang, Bo, Zhao, Hua
Additional file 1: Table S1. Composition and nutrient levels of the basal diet. Table S2. The oxidation Characteristics of the diets. Table S3. Primers used for the Q-PCR. Table S4. Primary antibodies for the Western blot analyses. Table S5. The corr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::691356147b3a31bff28447d01211c048
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.