Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Wang, Lingzhao"'
Autor:
Zhou, Feifei, Zhu, Zhen, Wang, Chenlong, Zhao, Siyao, Han, Shuting, Chen, Likun, Ding, Yi, Liao, Chao, Li, Xiran, Xu, Yan, Chen, Yuanxia, Yang, Jie, Pan, Saikun, Wang, Wenbin, Wang, Lingzhao, Wang, Luxin
Publikováno v:
In LWT 15 September 2023 187
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies January 2012 13:120-127
Autor:
Wang, Lingzhao1,2 lingzhaowang@aliyun.com, Shen, Yan1, Du, Yunjian1, Qiu, Chunjiang1, Zhang, Junjie1, Wang, Shujun2
Publikováno v:
European Journal of Lipid Science & Technology. Aug2018, Vol. 120 Issue 8, p1-1. 7p.
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies 2008 9(4):604-607
Publikováno v:
In Polymer Degradation and Stability 2008 93(1):268-272
Publikováno v:
Journal of Aquatic Food Product Technology. 26:695-705
Using a process spanning less than 10 days, a novel technique combining two-stage autolysis and external koji fermentation for the rapid preparation of low-salt anchovy sauce is presented. High-efficiency autolysis of anchovy was achieved by two-stag
Publikováno v:
European Journal of Lipid Science and Technology. 120:1800144
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry; 20240101, Issue: Preprints
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.