Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Wang, Jubing"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 1, Pp 23-31 (2024)
In this study, a covalent conjugate between ferulic acid (FA) and soybean protein isolate (SPI) was prepared by free radical method and was used to prepare gluconolactone (GDL)-induced emulsion gels. The effects of covalent binding to FA on SPI struc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/983c7b53d293488f9c0df2b82495ad68
Publikováno v:
In Food Chemistry 2010 118(3):799-803
Autor:
Sun, Jian a, b, ⁎, Yao, Jinyan a, Huang, Shaoxi a, Long, Xing a, Wang, Jubing c, García-García, Elena d
Publikováno v:
In Food Chemistry 2009 117(2):276-281
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
RSC Advances; 2021, Vol. 11 Issue 4, p2546-2555, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.