Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Wang, Hengzhen"'
Autor:
Wang, Hengzheng
Biobutanol is superior biofuel to ethanol. However, the yield of butanol from Clostridium acetobutylicum is not ideal. Yield improvements will require a better understanding of the Acetone-Butanol-Ethanol (ABE) fermentation pathway. One approach to i
Externí odkaz:
https://ethos.bl.uk/OrderDetails.do?uin=uk.bl.ethos.755813
Autor:
Wang, Hengzhen1 (AUTHOR), Xu, Ying1 (AUTHOR), Yi, Zhongkai1 (AUTHOR) yzk@hit.edu.cn, Xu, Jianing1 (AUTHOR), Xie, Yilin1 (AUTHOR), Li, Zhimin1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Energies (19961073). Apr2024, Vol. 17 Issue 8, p1878. 30p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Han, Zhiyang, Guan, Yinghui, Liu, Bing, Lin, Yu, Yan, Yan, Wang, Haijun, Wang, Hengzhen, Jing, Bao
Publikováno v:
In Life Sciences 1 September 2019 232
Autor:
Wei, Zheng, Jiang, Wenjing, Wang, Hengzhen, Li, Hali, Tang, Bo, Liu, Bing, Jiang, Hongchi, Sun, Xueying
Publikováno v:
In Cellular Signalling April 2018 44:118-126
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
HortScience. 51:727-731
The biosynthesis and accumulation of resveratrol in grape may be regulated by genetic and environmental factors [i.e., ultraviolet-C (UV-C) irradiation]. However, there is a lack of research on the biosynthesis and accumulation of resveratrol in grap