Zobrazeno 1 - 10
of 169
pro vyhledávání: '"Wang, Fuqing"'
Autor:
Yuan, Chao, Liao, Yanli, Si, WenXia, Huang, Mi, Li, Duanzhuo, Wang, Fuqing, Quan, Yi, Yu, Xin, Liao, Shengjie
Publikováno v:
In BBA - Molecular Basis of Disease January 2025 1871(1)
Autor:
Li, Xiaoxia, Zhao, Zhi, Shi, Shaoqi, Li, Dongdong, Sang, Yue, Wang, Pengjie, Zhao, Liang, Wang, Fuqing, Fang, Bing, Chen, Shuxing, Li, Yixuan, Jiang, Zhengqiang, Luo, Jie, Zhang, Xiaoxu, Wang, Ran
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2024 9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrients; Jul2024, Vol. 16 Issue 14, p2232, 19p
Autor:
Niu, Xiaokang, Zhang, Qi, Liu, Julong, Zhao, Yuyang, Shang, Nan, Li, Shusen, Liu, Yinghua, Xiong, Wei, Sun, Erna, Zhang, Yong, Zhao, Hongfeng, Li, Yixuan, Wang, Pengjie, Fang, Bing, Zhao, Liang, Chen, Juan, Wang, Fuqing, Pang, Guofang, Wang, Chenyuan, He, Jingjing
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition; 2024, p1-11, 11p
Autor:
Shi, Shaoqi, Li, Xiaoxia, Zhang, Feng, Jiang, Zhengqiang, Wang, Jing, Zhao, Liang, Chen, Juan, Shu, Xi, Fang, Bing, Liu, Ping, He, Jingjing, Ge, Shaoyang, Wang, Fuqing, Guo, Jie, Li, Yixuan, Luo, Jie, Wang, Ran
Publikováno v:
Foods; Nov2024, Vol. 13 Issue 22, p3618, 21p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jiang Youtao, Liu Weitao, Wang Fuqing, Shi Linguang, Zhang Xunda, Guo Bowen, Li Shuyang, Zhang Zhengao, Xiao Yonggang, Li Ye
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 406, p 02029 (2023)
The existing campus has a large building area, a low level of energy saving, less renewable energy utilization, higher energy consumption, and obvious energy-saving space. Based on the energy audit of Nankai University, this paper proposes a low-carb
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d535588217024c128dddf5299e25509d