Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Wang, Fangjuan"'
Autor:
Ding, Sai, Zhang, Deli, Sha, Yu, Wang, Fangjuan, Liang, Caice, Chen, Tianpeng, Sun, Wenjun, Zhuang, Wei *, Yu, Bin, Liu, Dong, Li, Ming, Ying, Hanjie, Chen, Yong *
Publikováno v:
In Process Biochemistry December 2021 111 Part 2:69-78
Effect of quorum-sensing molecule 2-phenylethanol and ARO genes on Saccharomyces cerevisiae biofilm.
Autor:
Zhang, Deli1,2 (AUTHOR), Wang, Fangjuan1,2 (AUTHOR), Yu, Ying1,2 (AUTHOR), Ding, Sai1,2 (AUTHOR), Chen, Tianpeng1,2 (AUTHOR), Sun, Wenjun1,2 (AUTHOR), Liang, Caice1,2 (AUTHOR), Yu, Bin1,2 (AUTHOR), Ying, Hanjie1,2,3 (AUTHOR), Liu, Dong1,2,3 (AUTHOR) liudong@njtech.edu.cn, Chen, Yong1,2 (AUTHOR) chenyong1982@njtech.edu.cn
Publikováno v:
Applied Microbiology & Biotechnology. May2021, Vol. 105 Issue 9, p3635-3648. 14p.
Autor:
Wei Zhuang, Chen Tianpeng, Ding Sai, Wang Fangjuan, Yong Chen, Li Ming, Dong Liu, Sun Wenjun, Hanjie Ying, Caice Liang, Bin Yu, Yu Sha, Zhang Deli
Publikováno v:
Process Biochemistry. 111:69-78
Compared with the traditional suspension fermentation, immobilised biofilm fermentation has advantages of strong resistance, high yield and continuous fermentation and is conducive to improving the industrial fermentation methods. The formation of a
Autor:
Wang, Yuqing, Liu, Shijian, Luo, Yuanlin, Wang, Fangjuan, Liu, Huanyun, Li, Lufeng, Zhao, Xiaohui, Huang, Lan
Publikováno v:
In International Journal of Cardiology 15 April 2014 173(1):100-109
Autor:
Yong Chen, Bin Yu, Chen Tianpeng, Sun Wenjun, Dong Liu, Yu Ying, Caice Liang, Wang Fangjuan, Ding Sai, Hanjie Ying, Zhang Deli
Publikováno v:
Applied microbiology and biotechnology. 105(9)
Biofilms are a form of microbial community that can be beneficial for industrial fermentation because of their remarkable environmental resistance. However, the mechanism of biofilm formation in Saccharomyces cerevisiae remains to be fully explored,
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.