Zobrazeno 1 - 10
of 174
pro vyhledávání: '"Walter, Monika"'
Autor:
Walter, Monika.
Publikováno v:
Download (PDF) via World Wide Web für Universität St. Gallen.
Bachelor-Arbeit Univ. St. Gallen, 2007.
Autor:
Walter, Monika
New Zealand has a large number (approx. 8000) of sites contaminated by persistent chemicals, of which approximately 10% arecontaminated with pentachlorophenol (PCP) aa a legacy of former timber treatment sites. The fungicide PCP was used extensively
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10092/7499
Autor:
Walter, Monika
Die Pektat-Lyasen gehören zu einer Proteinfamilie, die meistens von pflanzenpathogenen Mikroorganismen sekretiert werden. Die Enzyme katalysieren den Abbau von Polygalakturonsäure, einem Hauptbestandteil in pflanzlichen Mittellamellen und Primärze
Externí odkaz:
http://opus.kobv.de/ubp/volltexte/2005/147/
Autor:
Walter, Monika.
Potsdam, Universiẗat, Diss., 2002.
Externí odkaz:
http://pub.ub.uni-potsdam.de/2002/0027/walter.pdf
http://deposit.ddb.de/cgi-bin/dokserv?idn=965484750
http://deposit.ddb.de/cgi-bin/dokserv?idn=965484750
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Walter, Monika.
Universiẗat, Diss., 2002--Potsdam.
Externí odkaz:
http://deposit.d-nb.de/cgi-bin/dokserv?idn=965484750
http://opus.kobv.de/ubp/volltexte/2005/147/
http://opus.kobv.de/ubp/volltexte/2005/147/
Autor:
Walter, Monika1 mo.walter@online.de
Publikováno v:
Welt des Islams. 2018, Vol. 58 Issue 1, p119-123. 5p.
Autor:
Walter, Monika
Publikováno v:
Gastro-News; Jun2024, Vol. 11 Issue 3, p58-58, 1p
Autor:
Walter, Monika
Publikováno v:
Gastro-News; Apr2024, Vol. 11 Issue 2, p59-59, 1p