Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"Wallingford, Sarah C."'
Publikováno v:
Health Promotion and Chronic Disease Prevention in Canada, Vol 40, Iss 5/6, Pp 176-183 (2020)
IntroductionGiven the recent and impending changes to the legal status of nonmedical cannabis use in Canada, understanding the effects of cannabis use on the health care system is important for evaluating the impact of policy change. The aim of this
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/98f36d7d391449379a8112f64bf96cac
Publikováno v:
Promotion de la santé et prévention des maladies chroniques au Canada, Vol 40, Iss 5/6, Pp 197-204 (2020)
IntroductionDans le contexte des changements récents et en cours concernant le statut juridique de la consommation de cannabis à des fins récréatives, il est important de comprendre les répercussions de cette consommation sur le système de sant
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2a7c174ebef94203be4854677d8b59e0
Publikováno v:
In Progress in Biophysics and Molecular Biology 2011 107(3):349-355
Autor:
WALLINGFORD, Sarah C.1, RUSSELL, Sheila A.2, VAIL, Andy3, PROBY, Charlotte M.4, LEAR, John T.1,5, GREEN, Adèle C.1,6 adele.green@cruk.manchester.ac.uk
Publikováno v:
Acta Dermato-Venereologica. Sep2015, Vol. 95 Issue 7, p830-834. 5p.
Autor:
Wallingford, Sarah, Wallingford, Sarah C., Van As, Josephina A., Hughes, Maria Celia, Ibiebele, Torukiri I., Green, Adèle C., Van Der Pols, Jolieke C.
Publikováno v:
Wallingford, S, Wallingford, S C, Van As, J A, Hughes, M C, Ibiebele, T I, Green, A C & Van Der Pols, J C 2012, ' Intake of omega-3 and omega-6 fatty acids and risk of basal and squamous cell carcinomas of the skin: A longitudinal community-based study in Australian adults ', Nutrition and Cancer, vol. 64, no. 7, pp. 982-990 . https://doi.org/10.1080/01635581.2012.713540
Intake of omega-3 and omega-6 fatty acids may modify the risk of basal and squamous cell carcinoma of the skin (BCC and SCC), but population-based evidence is limited and inconsistent. We examined prospectively associations between intake of omega-3
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5a3404290031275cfd9a7c7302ba877b
https://europepmc.org/articles/PMC3494741/
https://europepmc.org/articles/PMC3494741/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.