Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Walker, Edward G"'
Autor:
Walker, Edward G, Lo, Kim R, Pahl, Malcolm C, Shin, Hyun S, Lang, Claudia, Wohlers, Mark W, Poppitt, Sally D, Sutton, Kevin H, Ingram, John R *
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition March 2022 115(3):925-940
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lomiwes, Dominic, Günther, Catrin S., Bloor, Stephen J., Trower, Tania M., Ngametua, Nayer, Kanon, Alexander P., Jensen, Dwayne A., Kim Lo, Sawyer, Greg, Walker, Edward G., Hedderley, Duncan, Cooney, Janine M.
Publikováno v:
Journal of Agricultural & Food Chemistry; 7/31/2024, Vol. 72 Issue 30, p16777-16789, 13p
Autor:
Lomiwes, Dominic, Günther, Catrin S., Bloor, Stephen J., Trower, Tania M., Ngametua, Nayer, Kanon, Alexander P., Jensen, Dwayne A., Lo, Kim, Sawyer, Greg, Walker, Edward G., Hedderley, Duncan, Cooney, Janine M.
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry; July 2024, Vol. 72 Issue: 30 p16777-16789, 13p
Autor:
Walker, Edward G, Lo, Kim R, Pahl, Malcolm C, Shin, Hyun S, Lang, Claudia, Wohlers, Mark W, Poppitt, Sally D, Sutton, Kevin H, Ingram, John R
Publikováno v:
American Journal of Clinical Nutrition; Mar2022, Vol. 115 Issue 3, p925-940, 16p, 1 Diagram, 2 Charts, 5 Graphs
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Walker, Edward George
Phytochemicals, plant based non-nutrient compounds, are important components of the human diet and have been associated with many of the beneficial effects of fruit and vegetable consumption. Their potential ability to function as antioxidants and al
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2292/6945