Zobrazeno 1 - 10
of 68
pro vyhledávání: '"Walker, Celia G."'
Publikováno v:
In Nutrition February 2013 29(2):363-369
Autor:
Browning, Lucy M, Walker, Celia G, Mander, Adrian P, West, Annette L, Madden, Jackie, Gambell, Joanna M, Young, Stephen, Wang, Laura, Jebb, Susan A, Calder, Philip C
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition October 2012 96(4):748-758
Nutritional supplementation during pregnancy and offspring cardiovascular disease risk in The Gambia
Autor:
Hawkesworth, Sophie, Walker, Celia G, Sawo, Yankuba, Fulford, Anthony JC, Jarjou, Landing MA, Goldberg, Gail R, Prentice, Ann, Prentice, Andrew M, Moore, Sophie E
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition December 2011 94 Supplement 6:S1853-S1860
Autor:
Mutch, David M, Pers, Tune H, Temanni, M Ramzi, Pelloux, Veronique, Marquez-Quiñones, Adriana, Holst, Claus, Martinez, J Alfredo, Babalis, Dimitris, van Baak, Marleen A, Handjieva-Darlenska, Teodora, Walker, Celia G, Astrup, Arne, Saris, Wim HM, Langin, Dominique, Viguerie, Nathalie, Zucker, Jean-Daniel, Clément, Karine
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition December 2011 94(6):1399-1409
Autor:
Ostermann, Annika I., West, Annette, Schoenfeld, Kirsten, Browning, Lucy M., Walker, Celia G., Jebb, Susan A., Calder, Philip, Schebb, Nils Helge
BackgroundThe health effects of long-chain omega-3 polyunsaturated fatty acids (n–3 PUFAs) are partly mediated by their oxidized metabolites, i.e., eicosanoids and other oxylipins. Some intervention studies have demonstrated that eicosapentaenoic a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______348::8873efe798f71519e6735dd189af085c
https://eprints.soton.ac.uk/429831/
https://eprints.soton.ac.uk/429831/
Autor:
Walker, Celia G.1 celia.walker@mrc-hnr.cam.ac.uk, Solis-Trapala, Ivonne1 Ivonne.Solis-Trapala@mrc-hnr.cam.ac.uk, Holzapfel, Christina2, Ambrosini, Gina L.1, Fuller, Nicholas R.3, Loos, Ruth J. F.4, Hauner, Hans2, Caterson, Ian D.3, Jebb, Susan A.1
Publikováno v:
PLoS ONE. 7/8/2015, Vol. 10 Issue 7, p1-15. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Browning, Lucy M., Walker, Celia G., Mander, Adrian P., West, Annette L., Gambell, Joanna, Madden, Jackie, Calder, Philip C., Jebb, Susan A.
Publikováno v:
The Journal of Nutrition
Consumption of oily fish is sporadic, whereas controlled intervention studies of n–3 (ω-3) fatty acids usually provide capsules containing eicosapentaenoic acid (EPA) and docosahexaenoic acid (DHA) as a daily dose. This methodologic study explored
Autor:
Walker, Celia G.1, Goff, Louise2, Bluck, Les J.1, Griffin, Bruce A.3, Jebb, Susan A.1, Lovegrove, Julie A.4, Sanders, Thomas A. B.5, Frost, Gary S.2 g.frost@imperial.ac.uk
Publikováno v:
PLoS ONE. 2011, Vol. 6 Issue 4, p1-8. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.