Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"Walasik, K."'
Autor:
Maiorano, G. *, Sobolewska, A., Cianciullo, D. *, Walasik, K., Elminowska-Wenda, G., Sławińska, A., Tavaniello, S. *, Żylińska, J., Bardowski, J., Bednarczyk, M.
Publikováno v:
In Poultry Science 1 November 2012 91(11):2963-2969
Autor:
Kasperczyk, K., Bajek, A., Joachimiak, R., Walasik, K., Marszalek, A., Drewa, T., Bednarczyk, M.
Publikováno v:
In Theriogenology June 2012 77(9):1834-1845
The aim of the present study was to compare the histological structure of muscles in wild boars, pigs and wild boar/domestic pig hybrids by determining the percentage of different muscle fibre types and diameters and the intramuscular fatty tissue co
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=copernicuspu::53bbed439ac2cb4b62da0774c81ace71
https://www.arch-anim-breed.net/51/359/2008/
https://www.arch-anim-breed.net/51/359/2008/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.