Zobrazeno 1 - 10
of 61
pro vyhledávání: '"Wakeling, Luisa A."'
Publikováno v:
In Journal of Aging Studies March 2021 56
Publikováno v:
Clinical Teacher; Jun2024, Vol. 21 Issue 3, p1-4, 4p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Simcock, Nicola K.1 Nicola.simcock2@ncl.ac.uk, Wakeling, Luisa A.2, Ford, Dianne3, Wright, Geraldine A.1
Publikováno v:
PLoS ONE. 4/12/2017, Vol. 12 Issue 4, p1-15. 15p.
Autor:
Wakeling, Luisa1, Rolland, Sarah1, Matthan, Jo1, Mitchelson, Gemma1, Smith, Emily1, Gordon, Eleanor1, Moss, John1, O'Connor, Christopher1
Publikováno v:
Anatomy: International Journal of Experimental & Clinical Anatomy. 2022 Supplement, Vol. 16, pS72-S72. 1/2p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Gustatory receptors (Grs) expressed in insect taste neurons signal the presence of carbohydrates, sugar alcohols, CO2, bitter compounds and oviposition stimulants. The honeybee (Apis mellifera) has one of the smallest Gr gene sets (12 Gr genes) of an
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::d3b30802bed0a80df0fa9c7f92c01968
Scope\ud \ud Promoting the development of brown or beige adipose tissue may protect against obesity and related metabolic features, and potentially underlies protective effects of genistein in mice.\ud Methods and results\ud \ud We observed that appl
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::3f15002034312212368ec5c27fdeb396
https://nrl.northumbria.ac.uk/id/eprint/29066/1/Aziz_et_al-2016-Molecular_Nutrition_&_Food_Research.pdf
https://nrl.northumbria.ac.uk/id/eprint/29066/1/Aziz_et_al-2016-Molecular_Nutrition_&_Food_Research.pdf