Zobrazeno 1 - 10
of 148
pro vyhledávání: '"Wajih, N."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of food protection. 57(10)
The effect of processing procedures and overall environmental and hygienic conditions on the microbiological quality and safety of chicken carcasses was studied in a modern processing plant on two separate days. The level of microorganisms on chicken
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wajih N. Sawaya
Publikováno v:
Water, Energy & Food Sustainability in the Middle East ISBN: 9783319489193
In the world of rising population and concerns about inequality and growing food insecurity where about 870 million people still suffer from chronic undernourishment, food waste and loss (FLW) is one of the greatest challenges of our times.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::ef1075b6d6041080b5eb29e889b78101
https://doi.org/10.1007/978-3-319-48920-9_16
https://doi.org/10.1007/978-3-319-48920-9_16
Autor:
Sawaya, Wajih N *, Al-Awadhi, Fawzia A, Saeed, Talat, Al-Omair, Ali, Husain, Adnan, Ahmad, Nissar, Al-Omirah, Husam, Al-Zenki, Sameer, Khalafawi, Sherif, Al-Otaibi, Jamla, Al-Amiri, Hanan
Publikováno v:
In Food Chemistry 2000 69(3):331-338
Autor:
Saeed, Talat1 midaschem@wol.net.pk, Sawaya, Wajih N.1, Ahmad, Nisar1, Rajagopal, Sangeetha1, Al-Omair, Ali1
Publikováno v:
Arabian Journal for Science & Engineering, Section A: Sciences. Jan2005, Vol. 30 Issue 1A, p17-27. 11p. 8 Charts, 1 Graph.
Autor:
Saeed, Talat, Sawaya, Wajih N., Ahmad, Nisar, Rajagopal, Sangeetha, Dashti, Basma, Al-Awadhi, Samira
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Dec2000, Vol. 17 Issue 12, p1013. 6p.
Autor:
Wajih N. Sawaya, Kurunthachalam Kannan, Husam Alomirah, Sameer Al-Zenki, Sahar Zaghloul, Suad N. Al-Hooti, Nisar Ahmed
Publikováno v:
Food Control. 22:2028-2035
We investigated the concentrations and profiles of 16 priority polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in various grilled and smoked foods and estimated the dietary exposure of Kuwaiti children, adolescent and adult populations. Results indicated tha
Autor:
Sameer Al-Zenki, Kurunthachalam Kannan, Wajih N. Sawaya, Husam Alomirah, Bondi Gevao, Nisar Ahmed, Adnan Husain
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants: Part A. 27:869-878
Concentrations of polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) were determined in 115 samples of olive oil (extra virgin olive oil, virgin olive oil, olive oil, pomace olive oil and blended olive oil), cooking oil (corn oil, sunflower oil, sesame oil, pal