Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Wahnschafft, Simone"'
Autor:
Wahnschafft, Simone1,2 (AUTHOR) simone.wahnschafft@uni-goettingen.de, Spiller, Achim2 (AUTHOR), Graciano, Beatriz Andrea3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Globalization & Health. 9/9/2024, Vol. 20 Issue 1, p1-21. 21p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lemken, Dominic1 (AUTHOR), Wahnschafft, Simone2 (AUTHOR) simone.wahnschafft@uni-goettingen.de, Eggers, Carolin3 (AUTHOR)
Publikováno v:
BMC Public Health. 11/23/2023, Vol. 23 Issue 1, p1-12. 12p.
Autor:
Wahnschafft, Simone, Lemken, Dominic
Successfully addressing the growing burden of nutrition-related disease requires adoption of nutrition policy measures aimed at shifting population dietary behaviors away from excessive consumption of unhealthy foods and beverages, such as those high
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::86bf4beb89f1c821ac489867cbc8feb2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Naeem, Aisha, Choudhry, Muhammad Umer, Kroemer, Alex, Wahnschafft, Simone, Cui, Wanxing, Albanese, Chris
Publikováno v:
Human Cell; Mar2023, Vol. 36 Issue 2, p602-611, 10p
Autor:
Wahnschafft, Simone1 slw86@georgetown.edu
Publikováno v:
Penn Bioethics Journal. 2017, Vol. 12 Issue 2, p22-27. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wahnschafft S; Research Training Group in Sustainable Food Systems, University of Göttingen, Heinrich-Düker-Weg 12, 37073 Göttingen, Germany, simone.wahnschafft@uni-goettingen.de., Spiller A; Department of Agricultural Economics and Rural Development, Marketing for Food and Agricultural Products, University of Göttingen, Platz der Göttinger Sieben 5, 37073 Göttingen, Germany, a.spiller@agr.uni-goettingen.de., Boztuğ Y; Department of Business Administration, University of Goettingen, 37073, Goettingen, Germany, boztug@wiwi.uni-goettingen.de., von Philipsborn P; Chair of Public Health and Health Services Research, Institute for Medical Information Processing, Biometry, and Epidemiology (IBE), LMU Munich, Munich 80539, Germany Pettenkofer School of Public Health, Munich, Germany, pphilipsborn@ibe.med.uni-muenchen.de., Lemken D; Institute for Food and Resource Economics, University of Bonn, Nußallee 21, 53115 Bonn, Germany, dominic.lemken@ilr.uni-bonn.de.
Publikováno v:
Public health nutrition [Public Health Nutr] 2024 Dec 22, pp. 1-32. Date of Electronic Publication: 2024 Dec 22.