Zobrazeno 1 - 10
of 521
pro vyhledávání: '"Wahlqvist, ML"'
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development; Vol 7, No 1 (2007)
Amongst the difficulties facing the indigenous people of Africa today is the deleterious shift from traditional food habits to the processed and packaged food products of western-owned corporations. This nutrition transition has been implicated in th
Publikováno v:
Australian Journal of Nutrition & Dietetics. Jun99, Vol. 56 Issue 2, p97-107. 11p.
A prospective cohort study, involving 141 Anglo-Celts and 189 Greek-Australians of both sexes aged 70 years or more, was undertaken in Melbourne, Australia. The objective was to evaluate whether adherence to the principles of the Mediterranean diet a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::fb867e66fa5860bb2875ee4bdc41433e
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3051922
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3051922
The health (self-reported health conditions) and nutritional status (food and nutrient intake, nutritional biochemistry, anthropometry) of 189 elderly Greeks living in Melbourne, Australia were described and compared with 104 elderly Greeks living in
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::b1acc8b4dca62b26905e6168864832e8
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3048133
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3048133
In 1988 and 1989, we investigated in three Greek villages the dietary patterns of 182 men and women aged > 70 y by using a validated semiquantitative food-frequency questionnaire and compared these dietary patterns with the traditional Greek diet as
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::cb375781e90b76298ac94ea9e957c1da
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3047264
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3047264
Objective-To assess the influence of a specific dietary pattern on overall survival. Design-Cohort study. Setting-Three rural Greek villages, the data from which were collected as part of an international cross cultural study of food habits in later
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::c204919f25272d22f13b728750421871
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3047737
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3047737
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.