Zobrazeno 1 - 10
of 69
pro vyhledávání: '"Waheed, T."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Pakistan Veterinary Journal, Vol 24, Iss 2, Pp 70-75 (2004)
Broiler rations containing 2, 3 and 4% corn oil were supplemented with normal (125 mg/kg) and higher (175 mg/kg) levels of an antioxidant, santoquin. The rations were stored at high temperature (40C) for upto 42 days. The extent of fat oxidation,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5cebc9799a16493084c0ec809bed792c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Waheed T. Oshikoya
Publikováno v:
World Development. 18:753-758
This paper analyzes the growth prospects for Nigeria over the period 1984–2000. The framework used for the analysis is an integrated input-output and macroeconomic model of the Nigerian economy which is formulated and estimated based on data for th