Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Wagh, Ashwini"'
Autor:
Shinde, Madhukar Jagannath1, Wagh, Ashwini Rathod2, Samantara, Nikita3, Chilakalapalli, Ramya Harshita3, Harshitha, P.3, Priya, Shristy3, Dalvi, Sonali4
Publikováno v:
Journal of Pharmaceutical Negative Results. 2022 Special Issue, Vol. 13, p1405-1411. 7p.
Autor:
Wagh, Ashwini
Publikováno v:
All Graduate Theses and Dissertations.
There is a constant need of new synthetic emulsifiers in the food industry. Sugar esters are widely used as food grade synthetic emulsifiers, amongst which sucrose esters are the most common. Although sucrose esters are used very frequently, little i
Autor:
Wagh, Ashwini
Publikováno v:
All Graduate Theses and Dissertations.
There is a constant need of new synthetic emulsifiers in the food industry. Sugar esters are widely used as food grade synthetic emulsifiers, amongst which sucrose esters are the most common. Although sucrose esters are used very frequently, little i
Publikováno v:
In Journal of Molecular Catalysis. B, Enzymatic 2009 60(3):171-177
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. Aug2017, Vol. 70 Issue 3, p432-438. 7p.
Autor:
Wagh, Ashwini
Publikováno v:
All Graduate Theses and Dissertations
A major class of synthetic emulsifiers used in food is sucrose esters. However, the use of lactose esters in foods is not very well known. Lactose monolaurate was characterized in our laboratory with respect to its antimicrobial, emulsification and f
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0034ebfd6a30eeff8966610632bd6f3b
https://digitalcommons.usu.edu/etd/1543
https://digitalcommons.usu.edu/etd/1543
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Annual Review of Food Science & Technology; 2016, Vol. 7, p23-41, 15p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.