Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Wagemans, Anja Maria"'
Autor:
Chatzitaki, Aikaterini-Theodora, Wagemans, Anja Maria, Lazaridou, Athina, Vizirianakis, Ioannis S., Fatouros, Dimitrios G., Moschakis, Thomas
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids July 2024 152
Autor:
Bäther, Sabrina, Seibt, Jasper Hartwig, Hundschell, Christoph Simon, Bonilla, Jose C., Clausen, Mathias Porsmose, Wagemans, Anja Maria
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2024 149
Autor:
Giefer, Patrick, Bäther, Sabrina, Kaufmes, Nadine, Kieserling, Helena, Heyse, Anja, Wagemans, Wiebe, Barthel, Lars, Meyer, Vera, Schneck, Emanuel, Fritsching, Udo, Wagemans, Anja Maria
Publikováno v:
In Journal of Colloid And Interface Science 15 December 2023 652 Part A:1074-1084
Autor:
Sentoukas, Theodore, Charitou, Garoufalia, Wagner, Janine, Wagemans, Anja Maria, Moschakis, Thomas, Papagiannopoulos, Aristeidis
Publikováno v:
In Food Structure July 2023 37
Levan is a bacterial homopolysaccharide, which consists of beta-2,6 linked beta-D-fructose monomers. Because of its structural properties and its health promoting effects, levan is a promising functional ingredient for the food, cosmetic and pharma i
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1909.07737
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects 5 January 2023 656 Part B
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kieserling, Helena, Alsmeier, Ingalisa M., Steffen-Heins, Anja, Keppler, Julia K., Sevenich, Robert, Rauh, Cornelia, Wagemans, Anja Maria, Drusch, Stephan
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids October 2021 119
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.