Zobrazeno 1 - 10
of 258
pro vyhledávání: '"Waffo-Téguo P"'
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 7, p 02002 (2016)
Astringency perception, as an essential parameter for high-quality red wine, is principally elicited by condensed tannins in diversified chemical structures. The influence of DP size of condensed tannins on astringency perception remains unclear for
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8d389516794747d9b9654eebf6636cd5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agricultural & Food Chemistry; 9/18/2024, Vol. 72 Issue 37, p20592-20602, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Inès Jallali, Pierre waffo Téguo, Abderrazek Smaoui, Jean-Michel Mérillon, Chedly Abdelly, Riadh Ksouri
Publikováno v:
Arabian Journal of Chemistry, Vol 13, Iss 1, Pp 2680-2688 (2020)
The investigation of natural and safe antioxidants from natural origin is highly encouraged since it was revealed that synthetic antioxidants have restricted use in foods due to their toxicological effects and suspected carcinogenic potential. Purifi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/84555ffa061e499a89974f5f10103a27
Publikováno v:
IVES Technical Reviews (2020)
Aging in barrel affects the sensory characteristics of wines and modifies the sweet taste in particular. Using an inductive approach, several sweet triterpenes, QTTs, have been identified in oak. Quantitative analysis has shown a significant species
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a7aa03c0536943a4b0f2ae04bdfcb72b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.