Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"Wadje, P."'
Autor:
Abhilash Arbal, Darshan Ghangale, Pranav Wadje, M Kiran Kumar, T S Byresh, Animesh Singh Sengar, C K Sunil
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 5, Iss , Pp 100782- (2024)
A surge of interest in using non-thermal, non-toxic, and chemical-free food preservation methods is seen in recent years. At the same time, there is a requirement for fresh, minimally processed, and nutritious food in the market. Dense phase carbon d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e3f641d263b449e5bba5578aa2afaaae
Autor:
Valerie Flore Donkeng Donfack, Thierry Anicet Zemo Fokou, Lazare Eric Noche Wadje, Yves Le Grand Napa Tchuedji, Yvonne Josiane Djieugoue, Sorelle Nguimfack Teagho, Brenda Shile Takong, Yannick Patrick Assolo, Suzanne Magloire Ongboulal, Yannick Willy Kamdem Simo, Stanley Nkemnji Awungafac, Sara Eyangoh
Publikováno v:
BMC Microbiology, Vol 24, Iss 1, Pp 1-8 (2024)
Abstract Background Cameroon is a tuberculosis (TB) burden country with a 12% positivity among TB presumptive cases. Of the presumptive cases with a negative TB test, some are infected with Non-tuberculous Mycobacteria (NTM). However, the diagnosis o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/96d695440ee7428aa0318e95bf954ded
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Insects as Food & Feed; 2023, Vol. 9 Issue 11, p1503-1514, 12p
Autor:
Arbal, Abhilash, Ghangale, Darshan, Wadje, Pranav, Kumar, M Kiran, Byresh, T S, Sengar, Animesh Singh, Sunil, C K
Publikováno v:
Food Chemistry Advances; December 2024, Vol. 5 Issue: 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.