Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"Wade Abbott, D."'
Autor:
Marcotuli, Ilaria, Xing, Xiaohui, Caranfa, Davide, Giove, Stefania L., Hsieh, Yves S.Y., Chang, Shu-Chieh, Wade Abbott, D., Gadaleta, Agata
Publikováno v:
In Food Chemistry: Molecular Sciences 30 December 2024 9
Autor:
King, Marissa L., Xing, Xiaohui, Reintjes, Greta, Klassen, Leeann, Low, Kristin E., Alexander, Trevor W., Waldner, Matthew, Patel, Trushar R., Wade Abbott, D.
Publikováno v:
Animal Microbiome; 9/9/2024, Vol. 6 Issue 1, p1-17, 17p
Autor:
Holman, Devin B., Timsit, Edouard, Amat, Samat, Wade Abbott, D., Buret, Andre G., Alexander, Trevor W.
Publikováno v:
BMC Microbiology; 3/22/2017, Vol. 17, p1-12, 12p
Autor:
Wade Abbott, D., Boraston, Alisdair B.
Publikováno v:
In Chemistry, Biochemistry, and Biology of 1-3 Beta Glucans and Related Polysaccharides 2009:171-199
Publikováno v:
Biochemical Journal; 4/1/2016, Vol. 473 Issue 7, p839-849, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Rethinking the classification of non-digestible carbohydrates: Perspectives from the gut microbiome.
Autor:
Fan S; School of Food and Biological Engineering, Jiangsu University, Zhenjiang, China.; State Key Laboratory of Food Science and Resources, China-Canada Joint Lab of Food Science and Technology (Nanchang), Key Laboratory of Bioactive Polysaccharides of Jiangxi Province, Nanchang University, Nanchang, China., Zhang Z; School of Grain Science and Technology, Jiangsu University of Science and Technology, Zhenjiang, China.; State Key Laboratory of Food Science and Resources, China-Canada Joint Lab of Food Science and Technology (Nanchang), Key Laboratory of Bioactive Polysaccharides of Jiangxi Province, Nanchang University, Nanchang, China., Nie Q; State Key Laboratory of Food Science and Resources, China-Canada Joint Lab of Food Science and Technology (Nanchang), Key Laboratory of Bioactive Polysaccharides of Jiangxi Province, Nanchang University, Nanchang, China., Ackah M; School of Food and Biological Engineering, Jiangsu University, Zhenjiang, China., Nie S; State Key Laboratory of Food Science and Resources, China-Canada Joint Lab of Food Science and Technology (Nanchang), Key Laboratory of Bioactive Polysaccharides of Jiangxi Province, Nanchang University, Nanchang, China.
Publikováno v:
Comprehensive reviews in food science and food safety [Compr Rev Food Sci Food Saf] 2024 Nov; Vol. 23 (6), pp. e70046.