Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Wada, AC"'
Autor:
Wada AC
Publikováno v:
Food Science & Nutrition Technology. 4:1-8
A brown sugar process technology [BST] was developed using a simple batch system and a local clarifier at the National Cereals Research Institute [NCRI], Badeggi. The quality characteristics of the brown sugar produced from the technology were studie
Publikováno v:
Acta Scientifci Nutritional Health. 3:28-35
Autor:
Wada AC
Publikováno v:
Food Science & Nutrition Technology. 4:1-7
Kunun-aya is a traditional non-alcoholic beverage widely consumed in Northern Nigeria especially during the dry season. The beverage was prepared from tiger nut with the addition of spices such as cloves, date and ginger at different ratio of blends.
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 9, No 52 (2010); 8896-8900
Food security and sustainable agriculture have become a burning issues in the national discuss at all levels of government as plans are being made for a changing global climate and increasing global population. One of the most important environmental
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.