Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"Wacher-Rodarte C"'
Publikováno v:
Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology. Feb2002, Vol. 28 Issue 2, p112. 6p.
Autor:
Díaz-Ruiz G, Wacher-Rodarte C, Ramírez-Chavarín Nl, Xicohtencatl-Cortes J, Eslava Campos Carlos A, Salazar-Jiménez P, Hernández-Chiñas U, Flores-Campusano L
Publikováno v:
Forest Research Open Access.
Pozol is an acid fermented pre-hispanic beverage, consumed as part of the diet of ethnic groups in Southern and Southeastern Mexico. Streptococcus sp. a major component of pozol microbiota, was analyzed to assess their in vitro adherence ability to H
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Dairy Journal; 1997, Vol. 7 Issue: 4 p279-281, 3p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.