Zobrazeno 1 - 10
of 232
pro vyhledávání: '"Waché Y"'
Autor:
Anal, A.K., Waché, Y., Louzier, V., Laurent, R., Mens, F., Avalllone, S., Mahakarnchanakul, W., Udompijitkul, P., Tantikitti, C., Nguyen, T.B.T., Thao, P.P., Nguyen, T.M.T., Nguyen, H.M.X., Thong, K., Seingheng, H., Schleining, G., Linder, L.F., Scippo, M.-L., Guidi, A.
Publikováno v:
In Food Control March 2020 109
Autor:
Perpetuini, G., Pham-Hoang, B.N., Scornec, H., Tofalo, R., Schirone, M., Suzzi, G., Cavin, J.F., Waché, Y., Corsetti, A., Licandro-Seraut, H.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 4 January 2016 216:104-109
Publikováno v:
In Animal - Science Proceedings August 2024 15(4):300-300
Publikováno v:
In Animal - Science Proceedings July 2024 15(3):253-254
Autor:
Ly, M.H., Aguedo, M., Goudot, S., Le, M.L., Cayot, P., Teixeira, J.A., Le, T.M., Belin, J.-M., Waché, Y.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids 2008 22(5):742-751
Autor:
Ly, M.H., Covarrubias-Cervantes, M., Dury-Brun, C., Bordet, S., Voilley, A., Le, T.M., Belin, J.-M., Waché, Y
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids 2008 22(2):211-217
Autor:
Fickers, P., Benetti, P.-H., Waché, Y., Marty, A., Mauersberger, S., Smit, M.S., Nicaud, J.-M.
Publikováno v:
In FEMS Yeast Research 2005 5(6):527-543
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 42, Iss 4, Pp 327-336 (2004)
Food Technology and Biotechnology
Volume 42
Issue 4
Ciência Vitae
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Scopus-Elsevier
CIÊNCIAVITAE
Food Technology and Biotechnology
Volume 42
Issue 4
Ciência Vitae
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Scopus-Elsevier
CIÊNCIAVITAE
Lipids are an important source of aroma compounds. In foods, lipids are degraded or modified by enzymatic activities that are originally present in the raw materials or that develop later due to the growth of microorganisms. Mimicking these natural p
Autor:
Waché, Y., Dijon, AgroSup
Publikováno v:
In Microbial production of food ingredients, enzymes and nutraceuticals 2013:175-193